Annons
Annons

Mjölnarbostaden – Lisa flyttade in på loftet

lisa_loft__Lagerqvist-0027

Förra helgen hade vi lansering av vår bok som handlar om livet på Strömma Farmlodge och vägen dit.

lisa_loft__Lagerqvist-0033

Vilken härlig helg det var. Boken säljs just nu som tusan i vår lilla webbshop och på Strömma och vi är verkligen glada över det varma mottagandet- Tack!!

Annons

lisa_loft__Lagerqvist-0025

Hela lördagen signerade vi böcker i härlig sommarhetta och blev serverade mysig fika.

lisa_loft__Lagerqvist-0028

Marina, som äger stället, ska föda barn i dagarna så hennes högra hand Lisa får dra ett lite större last i år.

lisa_loft__Lagerqvist-0030

Det kommer hon givetsvis fixa galant och för att vara extra nära så har hon flyttat in på loftet. Jag frågade om jag fick följa med och kika för jag hade hört talas om att det blev så himla mysigt.  Givetvis, sa Lisa och låste upp den knarrande dörren och steg upp för de vältrampade trappstegen.

lisa_loft__Lagerqvist-0044

Så himla mysigt! Här uppe har jag varit och fotat flera gånger, både inredning och mode, i alla årstider. Här satt också Anna Ternheim och stämde gitarren innan hon skulle gå in i ladan och bjuda på en fantastisk stämningsfull spelning förra sommaren.

lisa_loft__Lagerqvist-0040  lisa_loft__Lagerqvist-0047

-Här kanske man kan bjuda in sig själv på ett glas rött en sen kväll, sa jag till Lisa med ett inställsamt leende.

lisa_loft__Lagerqvist-0051

Kan riktigt se mig själv i denna kökssoffa i sommar, ett kortspel på bordet och massa skratt runtom.

lisa_loft__Lagerqvist-0060

Väldigt mysigt!

lisa_loft__Lagerqvist-0063

Klart man har de vackraste klänningarna framme om man bor på ett loft en sommar. Tack för titten Lisa!

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar