Annons
Annons

monday mood

morning_mondaytrippin_krickelin-4753

Jag flyter in i en ny måndag utan att hinna dra efter andan och februarisolen mötte mig denna morgon också. Jag är inne i en period av stress och press och gör som jag alltid gör när då jag befinner mig i detta läget. Dammsugar nedervåningen fem gånger om dagen, dricker mycket kaffe, glömmer saker och gör diverse felprioriteringar.

Annons

Precis som Du förstår har jag ett liv precis som du här bakom bloggen och ibland bjuder livet på jobbigheter som får mig att tappa andan och håller mig sömnlös. Inget som jag någonsin vill dela med mig av här i detta forum. Vilket i och för sig är synd då jag tycker om gemenskapen och igenkänningen man får i sociala medier. I alla fall.  Jag tog mig till yogaklassen för jag tänkte att mår kroppen bra så blir allt lite lättare att hantera.. men salen var naturligtvis full då jag stövlade in typ trettio sekunder innan den skulle börja… snark… ja det här börjar ju bra tänkte jag och cyklade ner till blöta klippor, andades salt ett tag och plockade skatter.

morning2_mondaytrippin_krickelin-4767

morning2_mondaytrippin_krickelin-4755

morning_mondaytrippin_krickelin-4758

morning_mondaytrippin_krickelin-4764

Måndagen ser ut så här. Trä, hav och jeans. Och sänkta axlar. När allt kommer omkring är det enda som spelar någon roll hur mycket du älskar. Dig själv och andra. Det andra löser sig oftast alltid.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

22 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar