Annons
Annons

morgon den 30e oktober

print_Kristin_ lagerqvist-5238Morgonen den 30e oktober. Vi vaknar av nya rapporter från flyktingtragedier och jag blir kall, matt och illamående på samma gång. Känns så  hopplöst hela alltet. Här står jag och låter barnen välja mellan mellan flingor och gröt under allmänt stresstjafs medan familjer drunknar i Medelhavet.

Annons

Men vad kan man göra då?print_Kristin_ lagerqvist-5235-2

Jo, man kan stötta Vi Gör Vad Vi Kan, följ dem på Instagram och håll dig uppdaterad i deras arbete. Svårt att åka iväg och vara volontär på ön Lesbos kanske? Men man kan man skänka en slant, samla in kläder eller hjälpa till att sprida budskapet.

Jag tänker att jag kan skänka detta print till Designhjälpen så kan intäkterna gå till att stötta människor på flykt. Håll utkik här så kommer det nog upp i dagarna. Jag kallar fotot ” Be Brave” och tillägnar det till alla dessa barn som behöver gå igenom detta fasansfulla. var modig. vi måste hjälpas åt. En stor eloge till makarna Wendelbo som är initiativtagare här. Heja er.

print_Kristin_ lagerqvist-5244 print_Kristin_ lagerqvist-5245

Vi packar. Mir och jag. Jag gör allt i sista minuten som vanligt, tiden rinner iväg.print_Kristin_ lagerqvist-5248

Egengjord med loppisvas. Svårare behöver det inte vara. fem minuter, lovar. Kanske att man kan engagera barnen i att göra dem, sälja vidare och skänka pengarna. Så känner de sig delaktiga.print_Kristin_ lagerqvist-5252Det är fredagen den 30e oktober och jag tycker det är en dag Du ska göra något för någon annan. Ett leende, några stöttande ord, en komplimang eller en varm handling. Det är de små sakerna som gör skillnad och alla kan göra något. Ingen kan göra allt. Med Du kan göra något.

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar