Annons
Annons

morgondis och dagg i tvååker

Stromma Marina-9042 För någon vecka sedan skulle jag fota klänningar för Tekla Dresses på Strömma Farmlodge och dök upp en tidig måndagsmorgon. Lite för tidigt för alla tydligen så jag fick snällt sätta mig på trappan i morgonsolen och vänta in resten av gänget..

Annons

Stromma Marina-9043 Stromma Marina-9046 Helt ok. Jag vände några blad i min pocketbok och smög sedan runt i daggen i dimmigt morgondis med kameran.

Stromma Marina-9047 Stromma Marina-9049 Stromma Marina-9051 Stromma Marina-9052 Så attans fint.  Stromma Marina-9062

Stromma Marina- Sedan kom de då. Marina med håret på ändan, Camilla på Tekla Dresses med hundra klänningar i släptåg och en liten alv att klä på och av i sensommarsolen en hel dag. Tänk om jag ändå hade kunnat uppleva min bröllopsdag en gång till, då hade jag helt klart valt något liknande…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar