Annons
Annons

Morgondopp med rosor och skäll av tant

Så mycket bilder och så lite tid. Har ju massor av härliga bilder som ligger och väntar på att redigeras och bloggas med…
Det har ju hänt så mycket de sista veckorna.

Här kommer i alla fall morgonens härliga dopp med Sofia och Nomi.
Vi fick skäll av en tant för att Boris var med oss och det var ju himla ohärligt förstås. Kunde man ju kanske räkna ut att man inte får ha med sig hunden även om man stannar bara fem minuter och har han kopplad.
Oavsett – älskar verkligen poliser som läxar upp andra människor sådär.

Annons

Men innan dess dök vi ner i det blå och njöt av morgonens varma solstrålar.

Sedan fick vi en faslig fart därifrån. Vi skulle nämligen plocka nyponrosor till en grej och så väntade ju resten av familjerna hemma på croissanterna vi köpt.

Längs hela strandpromenaden doftar det ljuvligt av nyponrosor och vi fyllde en korg och bar med oss hem.

Titta så matchande till trädgårdens rosor och Nomis fina dress. Från Zara tror jag visst.

Efter frukost så satte vi oss i växthuset och blandade ihop rosenblad med olivolja, lite pressad lime och socker. En bra scrub för sommarhuden tänkte vi. Just nu står detta i kylskåpet och väntar på att användas…
Håller tummarna för att den gör succé och att vi kan blanda fler burkar av detta vackra.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar