Annons
Annons

morgonen, 6 juni 2014

6june-2430

Jag vaknar först. tror jag. Men en liten kille sitter redan i soffan då jag dricker citronvatten och tassar ut med bara fötter och en sax.

6june-2432

6june-2434 6june-2436

Hönorna ska matas och trötta tomatplantor ska vattnas. och du vet när man balanserar på tå, tungan rätt i mun och fokus med stirrig blick. framåt. framåt. Så är det nu.

Annons

6june-2443 6june-2444 6june-2446 6june-2447Men jag tänker mig lite havsluft och visst skulle det blåsa upp. Kanske bör ta familjen till havet och dra på mig en våtdräkt… det var ju i år jag skulle bli grym på vågsurfing, eller hur?

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar