Annons
Annons

morgonen den 26:e oktober

bedroom_krickelin-9970

Morgonen den 26:e oktober vaknar jag först av alla. Jag vaknar av ljuset som silar sig igenom spetsgardiner och faller på nymålade väggar – jag har glömt att dra ner rullgardinerna, som vanligt.

bedroom_krickelin-9975

Jag stod och hängde på låset i färghandeln på lördagens morgon. Det var som när jag kom på att jag var tvungen att klippa håret – jag bara kastade mig på cykeln nerför backen och sprang från salong till salong och kollade vem som kunde ta emot mig ” Nu med en gång, har ett möte vid 15…”

Annons

bedroom_krickelin-9979 bedroom_krickelin-9981

Det är mycket som blir så med mig. På gott och ont.

bedroom_krickelin-9984 (kopia)bedroom_krickelin-9963

 

Efter uppvaknande i mörkt rum som tidigare var klätt med stora gröna kastanjeblad så stekte vi bananpannkakor och åt med två olika sorts honung. En från Naxos och en från Varberg.

bedroom_krickelin-9961

Idag ska jag sätta lökar i trädgården – sent som attans, jag vet…. Sedan ska jag ta med mig barnen på ett äventyr.

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

20 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar