Annons
Annons

morning glory

morningglory_krickelin- Från tuff arbetsvecka till helig lördagsmorgon. Halva familjen är och simmar och vi kikar på Modig i soffan. Kan inte bli så mycket bättre faktiskt om du frågar mig. Jo, om jag hittar ett maffigt skrivbord på dagens loppis och Igors hosta tackar för sig och drar…

Annons

morningglory_krickelin-1692När resten av familjen kommer hem blir det långfrukost…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar