Annons
Annons

chilling in the villa

srilanka5_Kristin_lagerqvist-9298

Under eftermiddagarna har vi fri tid här i villan. Då ligger alla i varsin rottingfåtölj i skuggan på verandan under roterande takfläktar och dricker kokosnötter eller läser böcker.

srilanka5_Kristin_lagerqvist-

Vi har med oss dessa. srilanka5_Kristin_lagerqvist-9207

Annons

Sune på Ullared är helt klart roligast. Om kvällarna, tidiga sådana för vi lägger oss direkt efter middag vi 20.30, så lägger vi oss i samma säng under myggnät och läser Sune. Jag har läst färdigt boken om Marie Fredriksson och börjat på Petter Stordalens. Samtidigt läser jag fortfarande i första boken av Ken Follet. Min man är inne på sista.

srilanka5_Kristin_lagerqvist-9230

Här får man hemmagjord yougurt, frukt och äggröra till frukost innan vi åker till stranden för morgonsurf.

srilanka5_Kristin_lagerqvist-9226

På vårt rum.

srilanka5_Kristin_lagerqvist-9232  srilanka5_Kristin_lagerqvist-9246

Här bakom tuk tuk och grindar ligger Sunshinestories.

srilanka5_Kristin_lagerqvist-9562

ok, fin dag till dig. Jag ska dra mig från skugga och svalka nu och dra med barnen till byn här.

Läs mer:

DELA (91)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar