Annons
Annons

Mynta, sommarpratare & kontorsarbete

Oj oj. Här har myntan verkligen tagit över och ogräset växer sig frodigt bland grusgångarna.
Inte mig emot, tycker det är lite mysigt när det är vildvuxet och brokigt. Myntan är jättefin att sätta in i vas nu när den gått i blomning. Den är dock lite besk att äta efter den börjat blomma men fungerar bra som smaksättare i vatten och till te tycker jag.

Annons

Jag stoppade ner en kvist i min lilla vattenkanna som jag var och hämtade i hamnen igår. Mir och jag hade beställt varsin kanna av den duktiga glasblåsaren Katarina. Älskar den här sortens vackra hantverk.
Jag var dessutom och hälsade på Krukmakaren Frida Eklund och passade på att ta med den blå skålen jag själv drejat sist vi sågs. Så fin den blev!

Idag har jag kontorsarbete på min agenda. Fakturor och bokföring. Phu. Detta är inte min favoritsyssla.

Måste hitta på massa roliga grejer i mellan. Som att träna, gå ut med Boris och köpa bullar, fota lite, plocka blommor, äta dadlar och lyssna på bästa Annakarin Nyberg som är sommarpratare idag. Heja henne.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar