Annons
Annons

mys med The Way we Play

twwp__Lagerqvist-0373

Idag var Linda Alfvegren från The Way We Play hemma hos oss och fotade för ett av deras small talks. Så himla mysigt.

twwp__Lagerqvist-0381

Det är alltid en fröjd att träffa Linda och hon är den bästa på att ge positiv feedback. Alldeles hög av komplimanger och har helt rosiga kinder efter vårt möte denna förmiddag.

Annons

twwp__Lagerqvist-0382

Jag hade bakat sockersnurror med massor av kardemumma och vi åt dem med mjölk ute i trädgården. Barnen hade fullt upp med studsmattan och någon vattenspridaren de hängt där i. Men en liten paus för bullar fanns ju givetvis.

twwp__Lagerqvist-0385

Nu frossar vi i lördagsmys här hemma i trädgården och har köpt hem musslor till kvällen middag. Fast först en liten cykeltur till stranden. Hoppas du också har en fin dag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar