Annons
Annons

Namn på färgerna och kulörkoder

2color_kristin_Lagerqvist

Under de senaste veckorna har det ramlat in fler frågor än någonsin om de blå kulörerna på väggarna här hemma. Kanske att man känner för en förändring där hemma nu när säsongen utomhus byts mot mysiga stunder inomhus.
Dags att göra ett uppdaterat inlägg gällande ämnet trots att jag skrivit om det på både Instagram och blogg innan.

Annons

3color_kristin_Lagerqvist

I matsalen har vi en färg som faktiskt kan upplevas som helt vit många gånger. Den har ett stick av blå och kanske lite magenta i… Den ljusaste blå du kan finna med andra ord. Den heter Light Dijon och kommer från Nordsjö Färg.

2color_kristin_Lagerqvist-6

Dörrarna in till vårt vardagsrum har vi målat i en mörkt blå nyans som heter Dark Dijon, även den från Nordsjö Färg.

2color_kristin_Lagerqvist-3

Glöm inte att använda fina böcker som stilleben i ditt hem förresten. Här blandat med diverse loppisfynd i mässing.

2color_kristin_Lagerqvist-5

Färgen vi har målat i vårt vardagsrum är Krickelin Dimblå från Nordsjö Färg. Kulörkoden är R3.08.63.

Lycka till med målandet där hemma nu!

Läs mer:

DELA (174)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar