Annons
Annons

new arrivals

fgl (10 av 2) I fredags jobbade vi hemma hos Miranda Rebecca. Nya skatter hade skeppats från Bangkok och det var dags att styra upp saker och ting. fgl (11 av 2) Vi kikade på kristaller och åt kräftor till lunch. Är du nyfiken på mer? Ta en titt på våra nya grejer i For Good Luck ‘s webshop fgl (19 av 21)fgl (16 av 21)fgl (4 av 21)

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar