Annons
Annons

Nominerad till det Stora Influencerpriset – Årets Business

Under måndagen denna vecka så presenterades nomineringarna till det nya branschpriset – Stora influencerpriset. Bakom priset står branschorganistionen Influencers of Sweden.

Jag är nominerad i kategorin Årets Business. I gott sällskap bland Kenza, Isabella Löwengrip, Att resa podden och Therese Lindgren.
Väldigt smickrande och glädjande.

Annons

Samtidigt överraskande.
Jag har nämligen dragit ner på arbetstimmarna det senaste året för att vara mer med familjen.
Antar att jag satsat på helt rätt häst då jag fokuserat mycket på mina egna två bolag framför att tacka ja till allt annat skoj runt omkring. Så roligt att uppskattas för arbetet jag gör och få så fin cred för det. Känner mig stolt och tacksam.
Att vara nominerad i detta grymma gäng är bara en stor vinst i sig faktiskt.

Priset delas ut den 13 oktober i Stockholm. Håll gärna tummarna för mig är ni gulliga!

Min bloggkollega på Elle Mode, Elsa Billgren, är nominerad i två kategorier. Årets veteran och Årets Influencer. Så coolt!

Heja Elsa som är så bra på att sprida glädje, inspiration och kloka tankar. Gå in och rösta på henne direkt!

Min andra bloggranne, Margauz Dietz, är också nominerad som Årets Influencer. Jag har precis börjat följa efter jag blivit helt förälskad i denna sprudlande människa då jag blev tipsad om hennes förlossnings- vlogg. Så himla kärleksfull, rolig och mäktig. Fick gåshud.

Rösta på henne också vetja!

Här kan du läsa mer om priset och här finner du en intervju med mig.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar