Annons
Annons

Notes for Peace

notes for peace__Lagerqvist-0155

För ett par veckor sedan var Anna Linton hemma hos mig och berättade om om Notes for Peace. Det är en konsert skapad för fred och som äger rum nere vid fästningen i Varberg den 27 augusti.

Anna vill att alla gäster, artister, samarbetspartners och volontärer och ska känna sig varmt välkomna och känna att vi alla är en del av samma helhet. Hennes mål med Notes For Peace är att alla ska gå från konserten med ett brett leende på sina läppar, en skön känsla i kroppen och lite klokare kring vad vi som individer och vi tillsammans kan göra för att skapa samhörighet, närvaro och fred i världen.

Annons

notes for peace__Lagerqvist-0156

Himla fint initiativ tycker jag. Och så kommer ju Timbuktu. Bara det liksom…

notes for peace__Lagerqvist-0157

Andra artister denna afton är Loreen, Ola Salo, Sthlm Konsert Orchestra mfl.
Eventet börjar redan på dagen med massa skoj grejer som äger rum runt fästningen. Jag kommer vara där med kameran och Lisa Burenius gör konstinstallationer för fred på stranden. Så fint. och viktigt.

Kika på hela programmet denna dag och boka in den 27 augusti i almanackan.

Läs mer:

DELA (93)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar