Annons
Annons

Nu kan du få mig så lätt

seafood Mir-9735 seafood Mir-9718 På lördag sjunger alla med Håkan på Ullevi utom vi. Buhu.. vad hände liksom. biljetterna tog bara slut. slut. slut.

Annons

seafood Mir-9720 seafood Mir-9725 seafood Mir-9727 seafood Mir-9728 seafood Mir-9731  seafood Mir-9736 seafood Mir-9747 seafood Mir-9748 seafood Mir-9755 seafood Mir-9765 Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen
Du säger att den delar sig vid kinden
Och blir hel igen bakom dig

Varje moln är trasigt
Du räknar allt sorgligt natten lång
Och hon du älskade en gång
Och kanske älskar än
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
Kanske allt egentligen /håkan. bästaste.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar