Annons
Annons

nya prints på g

print_kristin_ lagerqvist-

Igår var jag med Rut vid havet. Jag hade bett henne att var med på några foton för kommande print. print_kristin_ lagerqvist-2822

Havet var så där stormande med vågor som slog över bryggan men ändå var det en himla fin dag på alla sätt och vis. Det var sol och damorna satt längs väggarna i lä och lapade fredagssol och pratade om veckan som varit. Rut var modig och alldeles förtjusande såklart.print_kristin_ lagerqvist-2825

Annons

Attans vad kallt det blev där ett tag. Storasyskonen levde rövare runt om och tjatade om glass och klättrade på hustak. Det var helt klart dags att avsluta och dra iväg och äta kolapaj tillsammans. Sen var det ju fredag så vi pussades hejdå och åkte hem för att fredagsmysa. Vår familj steg in i ett nytt hem med en stor pizza och en flaska skumpa. Och sedan tapetserade vi en och en halv vägg innan vi promenerade hem under fullmånen tillsammansprint_kristin_ lagerqvist-2360

Dahliorna. Så himla vackra. print_kristin_ lagerqvist-2362

På torget här i Varberg säljer de tre buntar för 60kr och det är verkligen en fin helgbukett som heter duga tycker jag.print_kristin_ lagerqvist-2439

print_kristin_ lagerqvist-2844Men apropå print. Detta foto har blivit omåttligt populärt och jag har fått beställningar på det. Jag har då beställt fotokopior 50X70 och funderar på att låta det tillhöra nästa printserie jag kommer sälja. Undrar ju givetvis om det finns efterfrågan och tänker därför ge en av mina läsare denna som Igor kikar på. Lämna en kommentar under detta inlägg så väljer Igor och jag en helt random på söndag kväll. kram

varberg strandpromenaden_kristin_ lagerqvist-2238

 

Varberg är verkligen magiskt vackert under alla årstider.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

170 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar