Annons
Annons

nytt hemma hos i ett gammalt mejeri

lismejeri_kristin lagerqvist-8469

För ett tag sedan besökte Johanna och jag Lis Mejeri där Johan och Rina bor med katt och hönor.lismejeri_kristin lagerqvist-8462

Jag känner både Rina och Johan då våra vägar har korsats i Varberg då och då och det glädjer mig verkligen, för de är sannerligen ett par festliga människor. Att följa deras upptåg är jätteinspirerande och de svänger sig med orden på ett fenomenalt underfundigt sätt som alltid får mig att dra på smilbanden. tack för det! lismejeri_kristin lagerqvist-8660Utsikten gick inte av för hackor. Johanna var glad och söt som alltid. lismejeri_kristin lagerqvist-8623

Annons

Vi turades om att bli fotograferade med hönan Primadonnan. Fin som tusan!
In och kika på hela reportaget nu vetja…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar