Annons
Annons

nytt print och jobb på söndagen

sundaysoft_Kristin_lagerqvist-2941

Sista helgen i februari gör vi det mesta av. Solskenspromenader, kramar, lek och mys med katten Siv.

sundaysoft_Kristin_lagerqvist-2935  sundaysoft_Kristin_lagerqvist-2944

Söndagen viger jag dock åt jobb och har nu skickat iväg hela familjen med varm choklad och pannkakor  till skidbacken. Jag själv ska både packa ordrar, redigera foton och svepa värmande te i mängder. Och kanske ska jag rama in en hel del prints också.

Annons

sundaysoft_Kristin_lagerqvist-2952

Men först. jag beställde detta print till en vän. Det heter ”Meet med under the wisteria” och har storlek 70X100. Fotot är taget förra året i april då blåregnet stod i full blom i Florens.
Jag passade på att  beställa två och tänkte göra en februarigåva av det och ge bort det via Instagram. Kika in på @krickelin om du vill delta.

Håll utkik här i eftermiddag också för då publicerar jag en liten intervju mmid Johanna Bradford.

Läs mer:

DELA (29)
PINNA (0)

5 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar