Annons
Annons

Om For Good Luck och stenar med fin energi

jewelry_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Det händer så mycket roligt med For Good Luck just nu. Vi har precis fått in en helt ny smyckeskollektion vi själva tagit fram och som vi är väldigt stolta över.

jewelry_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Det är väldigt fint att växa i ett företag med denna tjusiga och genomhärliga människa, hon har både sunda värderingar och väldigt mjukt hjärta. Så tacksam över detta.

Annons

jewelry_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2

Detta armband med ljusblå stenar är min favorit .

Läst om stenen – Blå kalcit har en mycket lugnande och rogivande energi, den lugnar de flesta nerver och nervösa personer.  Mycket bra att använda vid denna sten vid sorgearbete eller vid krissituationer.

Fint så. Önskar dig en skön kväll.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar