Annons
Annons

Om fredagen och färgkoder

krik_kristin_Lagerqvist

Älskar varje dag men denna vecka har jag verkligen sett fram emot fredag. Efter min morgonpromenad har jag varit supereffektiv för att kunna stämpla ut tidigare och mysa med killarna.

krik_kristin_Lagerqvist-3

Jag har bland annat gått igenom en mängd rekvisita och fotat lite här inne. Tänkte bjuda på ett inlägg om mina färgkoder senare idag så kika gärna in lite senare också. (vet att jag redan gjort det men du kommer inte tro mig om jag berättar hur många som frågar via mail så en uppdatering känns aktuell)

Annons

krik_kristin_Lagerqvist-4

Först ska jag öppna det här paketet och dra iväg på viktigheter med Mir.

Fin fredag till dig.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar