Annons
Annons

om helgen

smultron_sommar_kristin lagerqvist-5605

På vardagsrumsbordet ligger fortfarande gårdagens backgammon framme och helgen ligger som en varm filt runt axlarna.

smultron_sommar_kristin lagerqvist-5613

Vi strosade runt på torget och på loppis under förmiddagen. Därefter hade vi en långlunch med Moules Frites och bubbel på Hotel Havanna. Barnen älskar musslor och ingen är gladare än jag. Smarr!! Efter det vankades en skön kväll vid havskanten innan vi cyklade hem och bäddade ner oss under filtar på altanen. Vi dukade upp tända ljus, te och filmvisning med Totoro. Efter vi burit in sovande barn så avslutade vi kvällen med en match i backgammon. Så himla fint alltihop.

Annons

Här ser du förresten dagens finaste fynd. En clutch i skinn. tack och bock. Ett fint vykort från Surfakademin stoppade jag ner i väskan när jag besökte Surfers Paradise också. Gå dit! De har såååå himla fina kläder.smultron_sommar_kristin lagerqvist-5609

Kvällen innehöll till och med en liten söt rävunge i trädgården. Vi gav han lite bröd, vatten och mjölk och pratade om hur det skulle vara om han kunde flytta in i vår trädgård och hänga med oss varje dag. Hur fint hade inte det varit då? Va, va, va?smultron_sommar_kristin lagerqvist-5611Idag plockade vi de första smultrona, trädde dem på ett strå och gick på spa hela familjen.

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar