Annons
Annons

om lördagen

På lördagen vaknade jag med solen och den fyllde hela huset med vår. På beställning av Igor begav jag mig till köket för att grädda fattiga riddare.

Finns ju liksom inget godare än att vända brödskivor i pannkakssmet, grädda i mycket smör och sedan pudra med socker och kanel. Mums!

Annons

Eftersom det var vårhärligt ute så tillbringade vi dagen i trädgården. Krattade i rabatterna, hoppade studsmatta och myste i solen med kaffe.
Sedan fick jag bråttom att göra mig i ordning mig inför kvällens festligheter. Jag valde mellan min röda favoritdress och några andra blå klänningar.

Guld eller blått var frågan..?

De slutade med att jag drog på mig den röda dressen och de guldiga skorna. Sedan tog jag min man i hand och promenerade till Societetshuset för ett hejdundrande 10-års kalas.

Är lite trött i både skallen och i dansfötterna idag men jag ska ändå kika in här senare med veckans söndagsintervju. Idag är det en av mina favorittjejer som är gäst. Håll utkik ikväll.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar