Annons
Annons

Om måndagen

home monday_Kristin_Lagerqvist-3

Denna måndag ägnar jag till kontorsjobb i ett hem som badar i januarisol.

home monday_Kristin_Lagerqvist

Lite så här kan det se ut när jag sorterar papper för två bolag. En väldigt kreativ ordning brukar min man kalla det. Oftast brukar jag dock belägra matbordet i flera dagar men nu har jag valt golvet istället alltså… det blir bra. När jag är klar.

Annons

home monday_Kristin_Lagerqvist-2

På bordet idag. Kontorsarbete, kaffe och en vacker konservöppnare i mässing från Indien.

home monday_Kristin_Lagerqvist-4

På kroppen idag. Olika silversmycken, ametister och en god mandelolja.

home monday_Kristin_Lagerqvist-6

I kroppen idag. En morgonpromenad och årets första semla.
(Om jag råkade tappa påsen med semlor när jag skulle låsa upp dörren? Svar ja.)

home monday_Kristin_Lagerqvist-5

I brevlådan idag. Inbjudan till  ELLE Decoration Swedish Design Awards 2017 och senaste Elle med två favoriter på omslaget.

Önskar dig en fin vecka.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar