Annons
Annons

Om onsdagen

Skriver om mitt jobb idag så jag antar att det kan tolkas som reklam för mitt varumärke.

Igår dansade jag in onsdagen. En så himla bra dag på många sätt och vis.

Mir och jag provade nyheter som ska komma in senare i vår och vi var så väldigt glada och stolta över de produkter vi gemensamt arbetat fram. Klassiskt och hållbart som ska fungera lager på lager eller på stranden med en bikini under.

Annons

En ny kjol i min favoritfärg tog plats i butiken.

Och senare i vår – en vacker skir klänning med fågelprint på. Dock en del små justeringar kvar innan vi är helt nöjda.

Har faktiskt inte förberett mig något vidare inför påsken. Men ett fång påskliljor har jag plockat in från trädgården och de blå äggen kom fram ur skåpet.

Visst ska vi måla lite ägg och få besök av påskharen också. Men det blir för övrigt en riktigt skön och lugn helg med familjen.

Kikar in här med en spännande och kul grej imorgon bitti.
Önskar Dig en fin påskhelg.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar