Annons
Annons

Om rosorna i Varberg

ros__Lagerqvist-0849

I början av veckan mötte jag upp gänget som medverkat i Kustliv 2016 Varbergs Stadshotell för en mysig frukost tillsammans. Där kunde vi egentligen kunna sitta kvar hur länge som helst och pratat om både det ena och andra men det gick ju inte för sig. Tjejerna skulle besöka Asia Spa och ha en mysig och avkopplande stund i varma källorna.

Annons

Jag jobbade några timmar och mötte senare upp tjejerna och tog farväl innan de lämnade Varberg.  Linn och jag betämde oss för att dra vidare på lunch.

ros__Lagerqvist-0852

Eftersom Varberg har så många fantastiska rosenbuskar utanför vackra fasader så stannade vi och fotade lite.

ros__Lagerqvist-0862

Så himla vackert va?

ros__Lagerqvist-0863

Rosägaren tittade nyfiket ut och berättade allt vi behövde veta för att plantera en egen engelsk samling. Tack för det!

ros__Lagerqvist-0864

Älskar verkligen den här fasaden.

ros__Lagerqvist-0868

Så himla fint med den här ljust rosa till det mörkt röda. Den orange dörren är som pricken över i.
Vi fotade fler fasader och köpte varsin ask jordgubbar på torget. Och så började det regna som tusan. Mer om det en annan gång.

Hoppas du haft en fin midsommarhelg.

Läs mer:

DELA (15)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar