Annons
Annons

om semestern

Jag går på Rödbitstigen, bland kolonilotterna, i linnebyxor med

chokladfläckar på höger knä. 

Vallmon har blommat över och jag vill bo här i en liten stuga.Himlen brinner och jag lyssnar på Håkan som om den första. Tänker färdigt,osplittrat och jag gillar det.

Annons

Det är en smak av sött. Efter min promenad sitter jag i växthuset och lyssnar på radion medans jag väntar in kvällsmörkret.
Men om sanningen ska fram så är det inte många stunder jag får för mig själv denna sommaren. Jag har semester själv med mina tre sommarlovsbarn. Jag ställer fram mat, städar bort efter maten, plockar upp allt annat runtomkring och sen är det dags för en ny måltid. Och visst känner jag lite prestationsångest som förälder och visst suckas det lite väl högt här bland sommarens regnskurar och tvätthögar.
Eller är det någon sorts hormonrubbning kanske som får mig att vekna. För visst Vill jag busa, pussa nackar med fladder i hjärtat och bygga höga Duplotorn. 

Jag håller mest till på Instagram just nu under sommaren. Lite lättare än att sätta sig vid datorn. Passar mig perfekt.
Där heter jag också Krickelin. Ses vi där? 

Här ovanför är mina foton från veckan. De jag gillar bäst har jag t om beställt som magneter på Stickygram och satt upp på fläkten.

Önskar er som kikar in en toppenhelg. Min kommer helt klart bli magnefik. Jag ska på Kent med min äldsta.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

9 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar