Annons
Annons

om söndagens intervju

krickelin__Lagerqvist-7819

Hej där! På söndag är det min tur att vara med i söndagsintervjun och då behöver jag er hjälp med frågorna. Jag kommer svara på de vanliga om vad jag gillar för mat och musik och så men resten vore roligt om jag fick hjälp med.

Annons

krickelin__Lagerqvist-7834 krickelin__Lagerqvist-7830

Så vad vill Du veta om mig?

krickelin__Lagerqvist-7836

Vad jag har för skostorlek, favoritbok, något om inredning eller vad jag helst gör en ledig lördag?

krickelin__Lagerqvist-7850

Frågan är fri. Blir det för privat så kanske jag hoppar över att svara på just den bara.

Ha en fin dag nu. Mir och jag ska till en marknad, till ett tempel fullt av apor, äta palak paneer samt dra hand och blick över hundra olika tyger.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

8 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar