Annons
Annons

om veckan.

helgen__Kristin__Lagerqvist-0438

Denna vecka har jag försökt komma ikapp med pappersarbetet. Det tråkiga som jag gärna skjuter på så länge så det blir som ett stort jätteberg att bestiga när jag väl gör det. Men nu är det nästan klart. Hurra!

Annons

helgen__Kristin__Lagerqvist-0442

Vi firade detta med att gå upp tidigt och cykla ner för ett dopp i havet innan vi tog vår frukost på mysiga Mignon i Varberg. Och lördagsmyset slutade inte där för vi drog vidare till skolans marknad och köpte med oss godsaker hem. En hel del perenner fann jag också på marknaden. Tursamt!
Barnen sprang iväg med olika kompisar och vi föräldrar såg chansen till att ta oss till viken för lite surf. Så skönt trött jag är i kroppen nu alltså…
Nu blir det trädgårdsjobb och en kall öl och sedan myser vi nog in oss i växthuset med något gott att äta. En bättre lördag. Tusan vad fint.

En reflektion: Tänkte direkt efter jag skrivit detta ovan på kommentarsfältet här i Johannas senaste inlägg och fick med ens dåligt samvete. Jag är alltså med och skapar andnöd och extrem overload. Jag har inga planer på att dela med mig av min jobbiga vardag för att balansera det härliga i livet på bloggen. Undrar lite vilket ben jag ska stå på och hoppas sannerligen att mina läsare förstår att livet verkligen inte är sockersött och problemfritt för någon…

”Det bloggas om att fixa buketter, inreda, äta surdegsbullar och vegetariskt, att göra egen äppelmust, bada i havet och alla saker är ju väldigt härliga men det skapar också en extrem overload och lite andnöd. Ofta reflekterar jag över skillnaden mellan att inspirera och skapa ett för många ouppnåeligt kvinnoideal även om jag förstår att intentionen är det förstnämnda.”

helgen__Kristin__Lagerqvist-0450

Imorgon ska jag iväg och resa. Så jag måste packa också.

Nagellack, solglasögon, pass och lite olika objektiv har jag samlat ihop än så länge. Vad kan man egentligen mer behöva… 😉

Ps. Jag skulle vilja tipsa dig om att lyssna på när Björn ”Natthiko” Lindeblad är gäst i Framgångspodden. Jag ska lyssna om igen. Och kanske en gång till.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

19 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar