Annons
Annons

om veckan

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-5

Trots att jag strävar efter att göra både mitt arbetsliv och familjeliv så stressfritt som möjligt så kör det ju ibland ihop sig. Och som egen frilansande företagare får man bita ihop och fokusera som tusan ibland. Tur att man har världens roligaste jobb!
Jag peppade mig själv och gav mig en fin belöning redan i början av veckan. Ett par nya blommiga byxor som sedan blivit min uniform dessa dagar.

Annons

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-4

Idag har jag jobbat med For Good Luck och började dagen med ett inspirerande möte där vi diskuterade mål och strategier.

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-2

Sedan fotade Mir och jag nyheterna som ska komma in under februari.

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist-3

Inte så tokigt alls. Speciellt inte om man delar en falafelrulle ihop och konstaterar att man haft försäljningsrekord i januari. Whooop! Och hurra!!

friday_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Här är vi denna fredag. Hoppas din dag är lika fin som vår.

Nu blir det familjehäng i soffan för min del. Kanske en snabb tur till närmaste favoritrestaurang först för jag orkar verkligen inte ställa mig i grytorna idag. Ett annat alternativ är ju räkor, levain och ett glas vitt … Lockande!

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar