Annons
Annons

Orientexpressen – Från Paris till Istanbul

istanbul2_lagerqvist-0789

Här kommer ett nytt vykort från ett soligt Istanbul. istanbul2_lagerqvist-0799

På ett av våra strövtåg så hamnar vi utanför slutstationen för Orientexpressen och Miranda utropar att hon alltid velat åka den… men efter lite googling så inser vi att den förbindelsen användes åren 1883–1977..

Annons

istanbul2_lagerqvist-0800 istanbul2_lagerqvist-0813

Här är vackert som tusan som Du säkert förstår. Idag ska vi röka vattenpipa och sakta ner tempot en aning. För hej vad det går på marknader och i små rökiga gränder med affäruppgörelser, sött te och varma handslag.istanbul2_lagerqvist-0862

På ett torg tar jag hundratals foton på duvor. Kanske att tre blir bra… man får vara nöjd någon gång tänker jag och så springer vi vidare… En fantastisk nyhet landar i min inkorg och vi skålar glatt med rosé sittandes i snidad trappa och kvällssol.istanbul2_lagerqvist-0871istanbul2_lagerqvist-0875Denna morgon vaknar vi tidigt som vanligt. Böneuppropen ljuder över staden och ett morgondisigt Istanbul välkomnar oss med kaffe på takterassen. Katterna smeker sig längs husväggarna och runt Mirandas ben. Jag dricker juicer och letar efter den perfekta badrocken att använda i Varbergs sommar. lördag i Istanbul, fint som tusan.

 

 

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar