Annons
Annons

På Bar Centro med Johanna

Idag mötte jag upp Johanna Bradford utanför Bar Centro i Göteborg. Så himla mysigt ställe.

Vi bestämde oss för att slå oss ner ute i gränden under värmarna – drack cappucino och smakade av deras goda varma mackor.

Annons

Vi snurrade runt i samtal om både det ena och andra och tiden flög bokstavligen iväg. Jag hade klätt mig ganska opassande för storm och bitande regn. Men i glada färger i alla fall.

Vi lämnade Bar Centro och strosade upp över gatorna mot Artilleriet.

Jag hade köpt nämligen en kudde för ett tag sedan som jag vill byta. Gissa vilken av dessa som fick följa med hem?

Alltid så inspirerande här. Tur att denna butik ligger en tågtur bort. Både för min plånbok och min strävan efter att ha en sansad kontroll av köp till hemmet. Vill typ ha allt här på fotot… Kanske mest isbjörnen i porslin.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar