Annons
Annons

På väg hem från Positano

Nu är jag på väg hem från Positano som ligger på vackra Amalfikusten, Italien. Har nog aldrig varit på ett vackrare ställe faktiskt…
Fast i gott sällskap så blir allt lite härligare, inte sant?

Citroner i vartenda hörn.

Annons

Vi har inte gjort många knop. Joggingskorna var nerpackade men kom inte till användning alls. Fokus låg på god mat, vila, långa samtal och ett och annat dopp i det turkosblå.

Att åka iväg tillsammmans utan barn och annat sällskap är något jag verkligen rekommenderar.
Hörde av hjärnforskaren Mouna Esmaeilzadeh på Framgångspodden att alla par bör lägga en timma om dagen, en dag i veckan, en helg i månaden och en vecka ensamma ihop om året för att ha bästa förutsättningarna för att få relationen att fungera på ett bra sätt.

Var tionde meter stannar man och hänförs över utsikten i Positano. Kan inte begripa hur man kan bygga så många vackra hus i bergsluttningar upp ur vattnet på detta sätt. Som ett vykort!

Långa frukostar på detta sätt slår det mesta.

Jag ska absolut återkomma i ett inlägg med lite resetips. Men nu ska jag hem, krama barnen och ta emot våren i trädgården.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar