Annons
Annons

Packar för surf och yoga

Sent igår kväll drog jag igen dragkedjan på min resväska, borstade tänderna och la huvudet på kudden i ett par timmar innan jag begav mig till Kastrup.

Här är lite av packningen.
Vi är några tjejer som ska iväg på surf och yoga i några dagar. Om vi kommer iväg…

Annons

Just nu har vi varit på flygplatsen i över tolv timmar med avbrott för en kort vätskepaus på Torvhallarna i Köpenhamn. Det visade sig att vårt flyg med Norwegian inte kunde lyfta på morgonen och sedan korsade en mängd icke lösningsorienterande människor vår väg…
Vi är alltså fast på flygplatsen men hoppas att vi kan ta oss till London sent ikväll och kanske dyka upp vid vårt hus vid stranden någon gång imorgon.
Hahaha, ja, det går sannerligen ingen nöd på oss och livet kunde vara värre. Det spelar ju sällan roll hur man har det. Det viktiga är hur man tar det, inte sant?

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar