Annons
Annons

prassliga påsar och på väggen

LW_krickelin--2 På morgonen kröp jag ihop i soffan och fick en liten kall hand mot pannan – är du sjuk, mamma? – vet inte, det gör mest ont i hela kroppen.

Och sedan blev det nog inte så mycket bättre. Solen gick aldrig upp idag. Hasar runt i dubbla raggsockor med Hozier på hög volym. Redigerar och skickar. Packar och mailar. Äter  apelsin och slänger in mer vedträn i brasan. LW_krickelin--3 Och jag vänder kameran åt andra hållet idag. Det är fredag och på övervåningen har jag hängt upp nya favoriter av dem jag beundrar mest. LW_krickelin--4 Det är HannahMikaelLisa och Marta som står bakom finheterna. Och längst upp hänger ju Johanna och Kate. LW_krickelin--5 Det dröjde inte mer än trettio minuter från det jag fått nyhetsutskicket till att jag hade klickat hem dessa påsar till mig själv. Älskar prassliga papperspåsar som går att använda till det mesta. Här med toarullar  i.LW_krickelin- Här med rör till prints. LW_krickelin-1350 Och jag har två till… LW_krickelin-1355Och en sak till innan jag tar fredag och packar ihop mig själv och  och tar av mig nattlinnet som jag smugit runt i idag.  Det har varit ett enormt intresse runt vår serie i keramik som vi tagit fram ihop med varbergskeramikern Lina Mourou och Jennie Blomqvist.

Annons

Och nu, äntligen, så har vi fått upp dem i webshopen. Det är helg och jag vet att jag ska äta fisksoppa med saffran. kura ihop under filt och läsa bok högt för ett litet troll. få två  varma kroppar som somnar runt mig i soffan. tjata hem en tonåring från ”sånt där tonårshäng”. simma många längder. gå några varv i trädgården. Och kanske binda mig den där kransen till dörren…

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar