Annons
Annons

Recept på rawfoodbollar

Titta vad jag fick med mig hem från torget på vägen hem från morgonträningen!
Tre rosenbuskar spontanköptes också, så jag hade ett himla sjå med att få hem allt på cykeln i den kraftiga vinden.
Egentligen är jag inte positivt inställd till köp av snittblommor när hela dikesrenen och rabatten kryllar av vackert att plocka in. Men dessa är närodlade av torghandlare som jag mer än gärna stöttar.

Annons

Titta så fint det blev. Tre buntar för 75:- , det är äkta torghandel det.

Om dagen – Två vackra allium hade brutits av i vinden så de fick flytta in. Nej, jag hinner tyvärr inte läsa alls idag. Men jag fick Erikas nya bok i gåva eftersom det är en kärlekshistoria till havet och ”hör hemma hos mig”. Så fint! Tack.
Jag ska istället lyssna på Anna Kinberg Batra i lurarna samtidigt som jag sätter ihop ett moodboard för ett jobb. Men först ska jag mumsa i mig jordgubbar och en god rawfoodboll.
Här är receptet:
Mixa fiberhavregryn, mandlar, jordnötssmör, kokos, dadlar, kakao och kokosolja. Rulla bollar och strö kokos ovan. Ställ i kylskåp eller ta med i handväskan som bra snacks.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar