Annons
Annons

We’re reeling through an endless fall -We are the ever-living ghost of what once was

bedroom_krickelin--2 Farmor ställde alltid pannkakssmeten i kylen några timmar. Så den skulle få svälla och bli perfekt för stekning. Hon strök också bara blusarna på tisdagar, löste korsord i den turkos fåtöljen om kvällarna och bjöd på en citronyoggi på onsdagar  efter en skolan.
Varje kväll satt de, farmor och farfar, på bestämda platser i soffan och tittade på Rapport.

Annons

Farmor delade en banan med den lilla kniven och skar därefter ett äpple i klyftor med sina smala fingrar. Sedan serverades frukten på liten glasassiett med servett. Möjligt att det är hos henne jag känt mig som mest trygg. det var nog något med rutinerna och värmen.. 
bedroom_krickelin- Jag står och steker egna pannkakor till mina febriga barn. Och inser att jag har tappat bort mig lite där någonstans det sista. Har varit fullt upptagen av att snegla på alla andra, känna mig lite spyfärdig och otillräcklig. trött. inte inspirerad alls, mest frustrerad faktiskt.

bedroom_krickelin-8732 bedroom_krickelin-8725bedroom_krickelin-8736 bedroom_krickelin-8738 så tänk om man ändå hade haft farmors beniga knä att krypa upp i en stund. Känna hennes hand som stryker över ryggraden. samla på sig lite styrka.  soundtrack idag – no one’s gonna love you

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

6 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar