Annons
Annons

rosenträdgården

rose__Lagerqvist-0363

När jag var sju år så flyttade min familj till ett hus med en fantastisk rosenträdgård. I rader stod de olika sorterna i rabatterna och mellan följde raka kullerstensgångar. Utanför mitt sovrumsfönster växte de vackraste och varenda år var jag ute i trädgården nästan varje dag, kikade och doftade. Lekte och småpratade med dem.
Den ena var vackrare än den andra och alla doftade underbart. Jag döpte dem och det var en särskilt stor som var både gul och rosa, den doftade mest och jag döpte den till ”Drottningen”.

Annons

rose__Lagerqvist-0365

Intresset för rosor sitter kvar och jag ska helt klart plantera en rabatt full med engelska rosor i  sinom tid. Men du. Kolla vad grannen sa att jag skulle få ett rotskott från! En ganska bra början på samlingen sannerligen…

rose__Lagerqvist-0368

Jag kan inte namnet. Den är engelsk, det vet jag. Måste börja googla eller ta lite mer samtal med min mycket växtintreserade granne över rabatterna.

rose__Lagerqvist-0371

Den röda och vita är från min trädgård. Fint att ställa i lite olika små vaser. De blir som en stor bukett när de står i grupp.

Fin fredag till dig nu. Jag har min första helt lediga helg på mycket länge och jag ska njuta av varje minut.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar