Annons
Annons

sjukt kul med Malin

kristin-rum

Läser du Malin Wollins blogg och krönikor? Om inte, GÖR DET! För några veckor sedan länkade bästa Frida till några så sjukt roliga krönikor och jag garvar bara jag tänker på dem nu i efterhand. Läs dem! Ett måste faktiskt. Här finner du en riktigt rolig krönika om ”tant Johannas gröna” också.

Annons

kristin-katedral2

Jag tillbringade två dagar med Malin Wollin i Pisa för några år sedan. (Med hennes bok alltså… ) Världens bästa sällskap om du frågar mig.

moricci4(3)

Så när jag ramlade över mitt eget hem i ett inlägg på hennes blogg så blev jag både paff och rätt smickrad. Hahaha, kolla här... lite rätt har hon ju. Fast det där med min ålder och ha sjuk koll vet jag ju inte riktigt…

moricci1(3)

Det fick mig i alla fall att minnas den där resan jag gjorde på egen hand till Toscana. Kanske det bästa jag någonsin gjort för mig själv faktiskt.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar