Annons
Annons

i skymningen vid Subbe Fyr

DCIM100GOPRO  Skymningspromenad med min man. I fickan hade han med sig vår Go Pro kamera och fångade promenaden på detta sätt. 

Annons

DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO  Vi var tvungna att sätta oss ner  och följa solens färd ner i horisonten. Bedövande vackert som vanligt.DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO DCIM100GOPRO  På vägen hem stannade vi och kliade fåren bakom öronen och köpte sådandär salt kolaglass.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar