Annons
Annons

små klappar – tack tack

krickelin vacay_Kristin_lagerqvist-9016

Även fast vi nog sa att vi inte skulle köpa något till varandra i år så låg det några klappar under granen. Av min man fick jag ett doftljus från L:A Bruket. Det doftar alldeles ljuvligt och jag gillar verkligen designen på ljuset också.
Jag älskar L:A Bruket! Du vet väl att de håller till här i Varberg och alla som jobbar där är små solsken. Är så himla glad och stolt över deras framgångar.

Annons

krickelin vacay_Kristin_lagerqvist-9018

Från barnen fick jag ett cerat och från mamma fick vi en skoputslåda från Scorett.
Himla bra! Och de kommer ju också från Varberg. Mössan med ankaret på valde jag själv på Surfers Paradise… men min man slog in den så det blev ju en klapp där också såklart. tack tack.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar