Annons
Annons

Smarrigt på bordet

syren__Lagerqvist-8491

Denna morgon cyklade jag iväg till torget och hamnen innan de andra stigit upp ur sängen. Varmt levain och massa annat smaskens från Kustbageriet och en sväng förbi Fruktpojkarna också.

syren__Lagerqvist-8497

Smarrigt tyckte Igor!

Annons

syren__Lagerqvist-8495

Köper olika så kan vi dela och smaka av varandra, tänkte jag.
syren__Lagerqvist-8504

Inplockat från trädgården och på vårt soffbord just nu. Älskar när man kan plocka in helgbuketten av äppelblom, löjtanshjärta och syren. Jag grunnar lite på vad som ska upp på väggarna här just nu och har alla tavlor i ett hörn på golvet för att känna mig fram. Ibland vill man bara helt börja om i ett rum. Inte sant?

syren__Lagerqvist-8505

Trevlig helg till dig.

Läs mer:

DELA (9)
PINNA (0)

1 kommentar

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar