Annons
Annons

Smoothie med Igor

Igor och jag är själva hemma. Jag har en hel hög med arbete att ta tag i och Igor har lovat att hjälpa till.
Vi ska träffa Mir och jobba med For Good Luck, packa nya prints till Rum21 samt ta emot massa varor.

Annons

Kolla min vackra klänning förresten. Perfekt inför påskhelgen.
Kommer från kollektionen jag fotade för Miss Clarity.
Det är Underbara Clara, Annakarin Nyberg och Anna Lidström som står bakom klänningarna. Känns så roligt att fått vara med på ett litet hörn när denna nya succé lanserades. Någon klänning sålde till och med slut efter några timmar… Underbart! Heja dessa varma och kloka kvinnor.

Innan vi började jobba så behövde vi varsin smoothie.

Igor tog yoghurt, blåbär, äpple, honung, banan och en isbit i sin.

Jag hade avokado, spenat, grönkål, banan, yoghurt och citron i min.

Högt betyg av Igor. Han tyckte den var supergod!

Sedan tog Igor hand om kameran.

Soligt denna morgon. Längtar efter att gå ut i trädgården och stoppa händerna i jorden…

The future is female – skål!

Ta dig tid att läsa detta inlägg idag.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

13 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar