Annons
Annons

Sneak peak – Villa Strömsfors

villastromsfors1_Kristin__Lagerqvist-3594

Här kommer en liten sneak peak från Villa Strömsfors som jag besökte igår. Är alldeles uppfylld med en fantastisk energi efter mötena med de människor som står bakom renoveringen av denna fantastiska villa och av att ha strosat runt bland alla dessa magiskt vackra rum.

Annons

villastromsfors1_Kristin__Lagerqvist-3546

Jag har hela kameran full av vackra intryck och återkommer med ett fullmatat inlägg om stället.

villastromsfors1_Kristin__Lagerqvist-3576

Men alltså, kolla vad gudomligt fint!
Carin, som är föreståndare i villan, berättade glatt om den historia huset bär på och där finns det ännu mer att hämta känner jag. Vill åka dit igen och sätta mig med henne i en mjuk soffa i ett av alla rummen och fråga ut mer om paret David och Davida som levde i huset under början av 1900-talet.

villastromsfors1_Kristin__Lagerqvist-3610

En vansinnigt vacker renovering och inredningfas har ägt rum och jag är stum av beundran. Längtar tills jag får sätta tänderna i resten av bilderna och redigera dem.

villastromsfors1_Kristin__Lagerqvist-3612

En skål på verandan!

villastromsfors1_Kristin__Lagerqvist-3629

Bevarade tapeter som blandas med William Morris och tyger ifrån Emma von Brömssen. Magi!
Visar mer senare för nu måste jag rusa iväg på en fotografering i en annan byggnad med ett hundratal år på nacken. Fint som tusan!

Önskar dig en härlig fredag.

Läs mer:

DELA (335)
PINNA (0)

2 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar