Annons
Annons

snyggt med tankar kring hållbarhet

 

sandberg3

Att välja med omsorg har aldrig varit mer på tapeten. I mailen denna morgon fick jag detta pressutskick med trendrapport för våren 2016 från Sandberg Wallpaper. Jag föll för den vackra stylingen och bilderna men applåderar naturligtvis att de lyfter och bidrar till en mer hållbar och medveten konsumtion av design och inredning i de svenska hemmen.

Annons

sandberg

Frida Ramstedt har också skrivit om hållbarhet i samarbete med IKEA nyligen. Har du möjlighet att gå på en av hennes föreläsningar i år så gör det. Superintressant och viktigt.

sandberg2

I denna trendrapport uppmanar Sandberg till hållbara val på livsstilsmarknaden och hjälper konsumenten att hitta sin personliga inredningsstil. Sökaren, Odlaren, Samlaren eller Upptäckaren. Jag är nog en mix av alla fyra faktiskt.

sandberg4

Superfint! Sedan jobbar ju min favorit Hanna Wendelbo med dessa vackra mönster så då gillar jag ju dem ännu mer…

Trendrapporten är stylad av Charlotte Ryding och Emma Fischer, foto Jonas Berg.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar