Annons
Annons

Sommarfrukost och tips på god parfym

Sommarlovsbarn är ena riktiga sjusovare. Så skönt!
Mellanbror satte dock klockan och var uppe i tid för att möta upp kompisar inför helgens Hallifornia.

Igor och jag tar det lite soft med sena frukostar, lite jobb och mys. Dagens skörd från trädgården hamnade på bild tillsammans med min tallrik yoghurt.

Annons

Jag plockade också in min favorit – Violruta.
Satte den i veckans loppisfynd på vårt matbord. Så fint.

Innan vi packar ryggsäckar med badkläder och drar ner till Fästningområdet och Halliornia så sprayade jag på mig lite av denna godingen. Vi fann den i en butik i Köpenhamn. Supergod doft som väcker lite beroende. Svensk dessutom. Tipsigt, SG79.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar