Annons
Annons

Sommarhelg och tavelvägg

interior__Lagerqvist-8879

Den här buketten plockade jag i vägkanten då vi lämnade det här stället efter världens godaste pizza med päron och valnötter på. I flera timmar satt vi där och filurade och snicksnackade med både den ena och den andra medan barnen skejtade, käkade glass och sprang runt och hade det sommarhärligt.

Annons

interior__Lagerqvist-8881

Den bästa tiden på året. Jag har räknat till hela tjugonio pionknoppar på en av buskarna i trädgården och igår låg jag på gräsmattan medan stora vita blomblad från äppelträdet singlade ner i mitt ansikte.
I den ljumma förkvällen sprang jag sedan längs strandpromenaden mitt bland hundkex och nyutslagna nyponrosor. Och ja, jag dök med huvudet före i på Damernas nakenbad och satt sedan på en varm klippa och torkade i vinden innan jag klädde på mig och sprang vidare.

Finns absolut ingenstans på jorden jag hellre vill vara än i Varberg just nu. Vackraste platsen på jorden.

interior__Lagerqvist-8882

Ett annat söndagsnöje. Hur många tavlor kan man få upp på en och samma vägg? Ska visa dig resultatet och hur jag tänkte när alla kommit upp. Fin afton till dig nu.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar