Annons
Annons

stig in i mitt kök

amelia,-sprend-web(3-av-8)

I mellandagarna runt jul så fotade jag mitt kök för tidningen Amelia. Det var en tuff uppgift med både ljus och protesterande barn, vill jag lova. Här är resultatet och du kan även finna fotona med intervju och tips i tidningshyllan just nu.

Annons

amelia,-sprend-web(4-av-8) amelia,-sprend-web(5-av-8) amelia,-sprend-web(6-av-8) amelia,-sprend-web(8-av-8)

Det här fotot ville jag så gärna ta om för jag var inte riktigt nöjd med mig själv. Men, barnen vägrade och så det fick vara… äsch, man är så självkritisk ofta, tänker jag. Skärpning …

amelia,-sprendweb-(1-av-8) amelia,-sprendweb-(7-av-8)

Så det var det. Ha en riktigt fin tisdag nu, hoppas du tog lunchrasten ute i solen.

 

 

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

24 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar