Annons
Annons

Still Life med Pia Ulin – Mina foton

still life 2_kristin Lagerqvist-0809

Idag är det dags att redovisa gårdagens fotografering. Så pirrigt och spännande!
Jag valde att utgå från en gammelrosa kulör och tänkte tema sovrum då jag jobbade mig igenom de olika bilderna. Än en gång valde jag en mörk och kall redigering och jag känner mig ganska nöjd.

Annons

still life _kimono

Det var en väldigt inspirerande miljö och jag skulle vilja ha flera dagar på mig och fota massor. Kanske lite porträtt också. Ska leta efter ett liknande ställe i Sverige där jag kan laborera med ljuset och miljön.

still life 2_kristin Lagerqvist-0797

Tycker så mycket om min Annie Leibovitz -bok.

still life glas 2

Vad tycker du?

Här kan du ta del av Daniellas foton. Hon stod precis bredvid mig och fotade igår också.
Idag ska jag komma iväg och prova den där byxdressen i sammet… 😉

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

krickelin_kristinlagerqvist_portratt
Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar