Annons
Annons

vita bengaliska tigrar

rings_fgl_krickelin-5955 Vi samlade vad trädgården hade att erbjuda. Precis som

Annons

Babes in Boyland. Massa is och vatten på det så fick vi oss en svalkande fredagsdryck. rings_fgl_krickelin-5963 Och att dricka myntablommor i ett prunkande växthus och äta solvarma tomater kändes som ett angenämt sätt att starta helgen på. rings_fgl_krickelin-5971 Och här är våra ringar. Ringarna är handgjorda och mycket unika. Materialet är polerad mässing med 18k guldplätering och sedan är de varsamt handmålade bit för bit innan de dragits över med högblank emalj. rings_fgl_krickelin-6006Den bengaliska vita tigern är alldeles särskilt vacker och har ett kaxigt men samtidigt rogivande uttryck i sin blick. rings_fgl_krickelin-6008 rings_fgl_krickelin-6025Ta en kik in hos oss. Just nu har vi sommars- rea på massa varor och vi har precis lagt in ringarna… det viskas dessutom om att det kommer in fina armband också inom kort… rings_fgl_krickelin-6037 Idag har vi varit hos revisorn och konstaterat att jag lätt får en black out när det handlar om bokföringsgrejer… Här på västkusten är det surfväder till allas glädje och jag ska beställa tapeter och färg. Med augustiluften kommer också inredningssuget och jag har hittat den perfekta färgkoden…

Ringarna och rea finner du här på For Good Luck. Brickan är från Strömma Farmlodge.

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

 

 

Jag heter Kristin Lagerqvist och bor med min familj i Varberg där jag jobbar som digital marknadsförare och bloggare samtidigt som jag driver webbshoppen forgoodluck.se. Jag tar också uppdrag inom fotografering och styling och jobbar just nu på en fotobok.
I bloggen delar jag med mig av livet på västkusten, mitt hem, resor och annat som inspirerar mig för stunden.

Du når mig på [email protected]

Här kan ni köpa mina prints.

Och här kan ni köpa boken ”Strömma – what’s your story?”Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar